MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

Fonksiyonel Mutfak Eğitimi-1

MSA Fonksiyonel Mutfak eğitimleri ile doğru beslenerek iyi yaşamaya kendi mutfağınızı fonksiyonel mutfağa dönüştürerek başlayın.

Fonksiyonel Mutfak Eğitimi-1

MSA Fonksiyonel Mutfak eğitimleri ile doğru beslenerek iyi yaşamaya kendi mutfağınızı fonksiyonel mutfağa dönüştürerek başlayın. Fonksiyonel mutfağa uygun, doğru gıda seçimi ve doğru pişirme tekniklerine odaklanacağımız 5 gün sürecek bu programda; fonksiyonel gıdaların neler olduğunu, etler, deniz ürünleri, sebzeler ve baklagillerin fonksiyonel mutfak prensiplerine göre nasıl hazırlanıp pişirileceğini uygulamalı öğrenecek, mutfak becerilerinizi ve yaratıcılığınızı geliştirecek ve çorbadan, ana yemeğe, salatadan tatlıya kadar birbirinden lezzetli yemeklere imza atacaksınız.


Workshop’ta Öğrenilecek Teknikler

  • Kolajen kullanımı, kolajen bazlı kemik suyu hazırlama
  • Etlerin fonksiyonel mutfaktaki yeri, et seçimi ve pişirme teknikleri
  • Düşük sıcaklıkta, ağır ateşte pişirme
  • Fermente gıdaların yemeklerde kullanılması
  • Tahıl ve kök sebze uyumu
  • Sıfır atık çorba yapımı
  • Deniz ürünlerinin fonksiyonel mutfağa uygun kullanılması ve pişirme teknikleri
  • Fonksiyonel mutfakta alternatif ürünlerin kullanımı
  • Sebzelerin doğru işlenmesi ve pişirilmesi
  • Glütensiz-şekersiz tatlı hazırlama
  • Fonksiyonel mutfakta bakliyatların kullanım şekilleri

Kimler Katılabilir

  • Fonksiyonel Beslenmeyi benimsemiş, bunu bir hayat tarzı haline getirmek ve kendi mutfağında da bu dönüşümü uygulamak isteyenler
  • Fonksiyonel bir mutfak için doğru gıdaları seçebilme ve doğru pişirme tekniklerine öğrenmek isteyenler
  • Fonksiyonel beslenme eğitimi almış, kendini mutfak alanında da geliştirmek isteyen fonksiyonel tıp koçları, diyetisyenler ve beslenme uzmanları, yaşam koçları
  • Bu konuda uzmanlaşmak isteyen mutfak profesyonelleri,
  • Mutfak becerilerini geliştirip ve mutfak pratiğine sahip olmak isteyen ve aynı zamanda glütensiz ürünler kullanarak pişirme yapmak isteyen kişiler

Notlar

  • 17 Ekim - 14 Kasım  tarihli eğitimin ders programı aşağıdadır;

1.Ders

17 Ekim 2024 Perşembe

19.00-23.00

2.Ders

24 Ekim 2024 Perşembe

19.00-23.00

3.Ders

31 Ekim 2024 Perşembe

19.00-23.00

4.Ders

7 Kasım 2024 Perşembe

19.00-23.00

5.Ders

14 Kasım 2024 Perşembe

19.00-23.00


Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

Workshop 18 yaş ve üstü katılımcılar içindir. 18 yaşından küçük yaşta katılımcılar mutfağa alınmamaktadır.

Etkinlik günü bilet veya bilet çıktısı/ QR kodu görüntüsü olmadan etkinliğe giriş yapılamamaktadır.

Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasının gıda atığı olmaması adına, saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece aynı zamanda sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz

Workshop biletleri kişiye özeldir. Sadece bilet üzerinde ismi yer alan kişi etkinliğe katılabilmekte ve sertifika bilet üzerinde ismi olan kişiye düzenlenebilmektedir. Sertifika alabilmek ve Bileti hediye etmek / devretmek isterseniz msa.com.tr / biletlerim sayfasından “Bilet Devret” butonuna tıklayarak biletinizi devredebilirsiniz. Açılan sayfa üzerinden gerekli bilgileri doldurduktan sonra işleminizi tamamlayabilirsiniz. Satın aldığınız bilet “Biletlerim” sayfasındaki “Devredilen Biletler” sekmesinde görüntülenecektir. Bilet devredilen kişi sms olarak gelen linke tıklayarak MSA web sitesine üye olabilir / giriş yapabilir. Hesabım / Biletlerim sekmesinden biletini görüntüleyerek / indirerek etkinliğe giriş yapabilir.

Bonus, World, Maximum, CardFinans, Paraf, Axess ve Advantage özellikli kredi kartları ile 5.000 TL üzeri MSA workshop harcamalarında peşin fiyatına 3 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

 

Etkinlik dili Türkçe’dir.

Etkinlik sonunda MSA tarafından dijital sertifika verilmektedir. Sertifikanıza web sitemizdeki profilim alanından, sertifikalarım sekmesinden ulaşabilirsiniz.

Workshop katılımcıları, herhangi bir biçim ve seviyede kendi rızası ile yer alacağı, MSA bünyesindeki okulda ya da başka bir alanda çekilecek, oluşturulacak, resim, film, fotoğraf, video vb. diğer yazılı, görsel tüm yapım, doküman, görüntü, kayıt vb. üzerinde işleme, çoğaltma, yayma, temsil, umuma iletim vb. diğer tüm hak ve yetkilerin tamamının MSA’ya ait olacağını; MSA’nın, bunları dilediği biçim ve şartlarda, yazılı, görsel, sosyal, vb. mecralarda paylaşabileceğini, yayımlayabileceğini, dilediği biçimde serbestçe kullanabileceğini; gerek bu madde kapsamında gerekse de kendisi tarafından MSA’ya ayrıca sunulacak her türlü kişisel verilerinin MSA tarafından kaydedilmesi, depolanması, muhafaza edilmesi, değiştirilmesi, yeniden düzenlenmesi, açıklanması, aktarılması, devralınması, elde edilebilir hâle getirilmesi, sınıflandırılması ya da kullanılması işlemlerine de muvafakat ettiğini, tüm bunlara ilişkin hiçbir itirazının bulunmadığını,  tüm bu hususlarla ilgili olarak MSA’dan herhangi bir talep, tazminat ve alacak hakkının olmayacağını, bu konuda MSA’yı, gayri kabili rücu ibra ettiğini, gayri kabili rücu kabul, beyan ve taahhüt eder.

 

Workshop katılımcısı, etkinlik alanında MSA'nın yazılı izni olmaksızın hiçbir kişinin, hiçbir yerin, hiçbir kişinin ses, görüntü kaydını alamaz, fotoğraf çekemez vb. eylemlerde bulunamaz. Katılımcı bu durumun kendisi ile paylaşılmış olduğunu, buna uyacağını, profesyonel görüntü ve kayıt cihazlarını sınıfa, mutfağa, etkinlik alanlarına sokmayacağını, ders materyallerini dışarı çıkaracak nitelikte çekim yapmayacağını, kayıt oluşturmayacağını, fotoğraf çekmeyeceğini, ders içerikleri ve diğer katılımcılara dair görüntüleri sosyal medya paylaşımlarında ya da üçüncü kişilerle paylaşmayacağını, aksi durumda özel hayatının gizliliğinin ihlal etmiş sayılacağını buna hiçbir itirazının bulunmadığını kabul ve taahhüt eder.

 

Diğer

  • Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.
  • Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) tek çalışılmaktadır.
  • Biletlerde iade ya da değişiklik kesinlikle yapılamamaktadır.
  • Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • ‘’Dışarıdan yiyecek-içecek kesinlikle kabul edilmemektedir.’’

 

  • Bu program ve program dahilinde aktarılan bilgiler, reçeteler yalnızca mutfak becerilerini geliştirme ve bilgilendirme amaçlıdır; medikal bir tedavi, tavsiye niteliği taşımaz. 
  • Bu program reçetelerinde; beyaz ve esmer şeker, buğday, arpa, çavdar türevleri (un ve nişasta) kullanılmamaktadır.
  • Glüten içeren ürünlerin de üretildiği bir mutfakta çalışılmaktadır.