MUTFAKSEVERLER İÇİN EĞİTİMLER

Onigiri

Herkes onu merak ediyor. Herkes onu konuşuyor. Son dönemin en popüler ürünü Onigiri huzurlarınızda.

Onigiri

Herkes onu merak ediyor. Herkes onu konuşuyor. Son dönemin en popüler ürünü Onigiri huzurlarınızda. Sloganı “Pirinç olmadan asla” olan Japon mutfağının, başrolünde yine pirinç bulunan oyuncularından biri onigiriyi bir süredir her yerde görmeye başladıysanız, doğru adrestesiniz. Onigiri hazırlamanın tekniklerini ve püf noktalarını MSA’nın eğitmen şeflerinden öğrenecek, bu workshop’ta öğreneceğiniz en popüler onigiri tariflerini öğünlerinizin kurtarıcı parçası olarak ister okula, ister ofise, isterseniz de pikniğe taşıyabileceksiniz. Onigiriyi daha da yakından tanımanız için sizi workshop mutfaklarımıza bekliyoruz.


Notlar

  • Biletler tek kişiliktir. İstasyonlarda (çalışma alanlarında) iki kişi beraber çalışmaktadır.
  • Biletlerde iade ya da değişiklik kesinlikle yapılmamaktadır.
  • Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.
  • ‘’Dışarıdan yiyecek-içecek kesinlikle kabul edilmemektedir.’’

Workshop Menüsü

Bilinmesi Gerekenler

Workshop 18 yaş ve üstü katılımcılar içindir. 18 yaşından küçük yaşta katılımcılar mutfağa alınmamaktadır.

İş Bankası Maximum ve Maximiles özellikli bireysel kredi kartlarıyla 30 Eylül 2024 tarihine kadar 5.000 TL ve üzeri MSA workshop harcamaları için peşin ödemelerinize 6 aya varan faizsiz taksit fırsatından yararlanabilirsiniz. Bunun için bilet satın almada ödeme seçenekleri adımında İşbankası’nı seçmeniz gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi için tıklayın. https://www.maximum.com.tr/kampanyalar/okul-odemelerinizi-faizsiz-taksitlendirin.

Bonus, World, Maximum, CardFinans, Paraf, Axess ve Advantage özellikli kredi kartları ile 5.000 TL üzeri MSA workshop harcamalarında peşin fiyatına 3 taksit fırsatından yararlanabilirsiniz.

 

Etkinlik dili Türkçe’dir.

Etkinlik sonunda MSA eğitmeni tarafından imzalı dijital sertifika verilmektedir. Sertifikanıza web sitemizdeki profilim alanından, sertifikalarım sekmesinden ulaşabilirsiniz.